Vastgestelde besluiten coördinatieregeling “De Hoeve 31 te Netersel”

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat de volgende besluiten, die met toepassing van de Coördinatieverordening ruimtelijke plannen Bladel 2018 zijn voorbereid, op 23 juni 2020 zijn vastgesteld/verleend:

- wijzigingsplan “De Hoeve 31 te Netersel” met identificatienummer NL.IMRO.1728.WPG0060hoeve31-VAST;

- omgevingsvergunning voor het bouwen van een bijgebouw en het verbreden van een inrit voor de locatie De Hoeve 31 te Netersel met kenmerk BLA-2020-0219.

Inhoud

Het wijzigingsplan heeft betrekking op een vormverandering van het bestemmingsvlak en bouwvlak om de realisatie van een nieuw bijgebouw van 216 m2 op het betreffende perceel mogelijk te maken.

Voor de bouw van het bijgebouw is een omgevingsvergunning nodig.

Het plan is gelegen op het kadastraal perceel bekend gemeente Bladel, sectie L, nummers 1067 en 857, plaatselijk bekend De Hoeve 31 te Netersel.

Het wijzigingsplan bestaat uit een toelichting, planregels en verbeelding.

Tegen het plan zijn geen zienswijzen ingebracht, waardoor het plan niet is gewijzigd.

Coördinatie

Voor deze ontwikkeling wordt toepassing gegeven aan de Coördinatieverordening ruimtelijke plannen Bladel 2018, vastgesteld op 20 december 2018.

Deze coördinatieregeling maakt het mogelijk om benodigde besluiten voor een ontwikkeling gezamenlijk voor te bereiden en te coördineren. Voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van het plan, wordt gelijktijdig dezelfde procedure doorlopen.

Met de gelijktijdige terinzagelegging wordt toepassing gegeven aan de gemeentelijke Coördinatieverordening en de coördinatieregeling van artikel 3.30 en verder van de Wet ruimtelijke ordening.

Ter inzage

Het vastgestelde wijzigingsplan en de omgevingsvergunning liggen inclusief bijbehorend collegebesluit gedurende zes weken van 9 juli tot en met 19 augustus 2020 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. U kunt daar terecht op maandag en woensdag van 09.00 tot 19.00 uur, op dinsdag en donderdag van 09.00 tot 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur.

U kunt de stukken ook inzien via internet: www.bladel.nl/bestemmingsplannen of www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het plan kent het identificatienummer: NL.IMRO.1728.WPG0060hoeve31-VAST.

Beroep

Gedurende de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

- degene die een zienswijze heeft ingebracht én belanghebbend is;

- een belanghebbende die kan aantonen dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze tegen het ontwerp wijzigingsplan bij het college kenbaar te maken.

Het instellen van beroep is mogelijk gedurende de terinzagelegging tot en met 19 augustus 2020. Het beroepschrift moet u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag).

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan en omgevingsvergunning treden in werking met ingang van 20 augustus 2020. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep heeft ingesteld, kan bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State om voorlopige voorziening vragen. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking totdat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Voor meer informatie over deze ontwikkeling kunt u contact opnemen met mevrouw E. Pas van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 0497-361636).

Naar boven