Gemeente Raalte, bestemmingsplan Buitengebied Raalte, partiele herziening nr. 34, omgeving Stobbenbroekerweg 2a

Logo Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat de raad van de gemeente Raalte bij besluit van 25 juni 2020 het bestemmingsplan Buitengebied Raalte, partiele herziening nr. 34, omgeving Stobbenbroekerweg 2a met bijbehorende stukken ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

Het bestemmingsplan maakt de bouw van een bedrijfswoning en de verplaatsing van de paardenbak bij de paardenhouderij aan de Stobbenbroekerweg 2a te Raalte mogelijk. De bedrijfswoning wordt als compensatiewoning middels rood voor rood mogelijk door het inzetten van 1000 m2 gesaneerde landschapsontsierende bedrijfsgebouwen elders (Nijverdalseweg 11).

 

Het bestemmingsplan met vaststellingsbesluit en bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 9 juli 2020 tot en met 20 augustus 2020 ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Zwolsestraat 16 in Raalte (vanwege het coronavirus bij hoge uitzondering op afspraak in te zien, tel. 0572-347799).

 

Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. De link www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0177.BP20190011-VG01 is te vinden op www.raalte.nl.

 

Met ingang van 10 juli 2020 tot en met 20 augustus 2020 kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen.

 

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt in werking. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Raalte, 8 juli 2020

Naar boven