Ontwerp-besluit hogere grenswaarden Bestemmingsplan Warande – De Olmen Buizerdweg

Logo Lelystad

Burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat zij voornemens zijn een hogere grenswaarde (Howa) op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder vast te stellen. De hogere grenswaarde wordt aangevraagd voor Bestemmingsplan Warande – De Olmen Buizerdweg.

De geluidsbelasting zal ten gevolge van de Verlengde Westerdreef maximaal 58 dB voor de noordwest gevels van de woningen, 60 dB voor de gevel van het woongebouw en 53 dB voor de noordoost en zuidwest gevels van de woningen en 56 dB voor de gevels van het woongebouw voor wegverkeerslawaai bedragen.

Inzien Ontwerp-besluit hogere grenswaarden

Het Ontwerp-besluit ligt (gewoonlijk) gedurende zes weken ter inzage bij de informatiebalie in de hal van het stadhuis aan het Stadhuisplein 2 te Lelystad.

In dit geval zal dat zijn met ingang van donderdag 2 juli 2020 tot en met 12 augustus 2020

Lelystad.nl

Het Ontwerp-besluit is digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.lelystad.nl  Deze mogelijkheid wordt ook geboden in het stadhuis.

Heeft u geen digitale mogelijkheden, dan kunt u op afspraak de stukken inzien

Vanwege het coronavirus wordt echter dringend geadviseerd alleen naar het stadhuis te komen als dit noodzakelijk is. U dient hiervoor een afspraak te maken via 140320, team Beleid - Milieu en geluid. Met inachtneming van de vereiste veiligheidsmaatregelen RIVM kunnen de stukken dan worden ingezien.

De informatiebalie is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur en op donderdagavond van 18.00 tot 20.00 uur. Zaterdag gesloten.

Hoe kunt u reageren?

U kunt een zienswijze aangaande het Ontwerp-besluit Howa schriftelijk of mondeling indienen gedurende de periode 25 juni 2020 tot en met 5 augustus 2020.

*Mondeling: via telefoonnummer 14 0320, Beleid – Milieu en geluid.

*Schriftelijk: via een brief of een e-mail. Onderwerp: Ontwerp-besluit Howa OlmenBuizerdweg. U stuurt de brief naar Burgemeester en wethouders van Lelystad, Postbus 91, 8200 AB Lelystad. Uw e-mail stuurt u naar gemeente@lelystad.nl 

 

 

Naar boven