Wijzigingsplan Loeteweg 6b, Hazerswoude-Dorp

Logo Alphen aan den Rijn

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn maken bekend dat zij op 16 juni 2020 het wijzigingsplan Loeteweg 6b, Hazerswoude-Dorp (ongewijzigd) hebben vastgesteld.

Via het wijzigingsplan wordt de bestemming van bedrijfswoning op het perceel Loeteweg 6b te Hazerswoude-Dorp omgezet naar burgerwoning.

Wanneer en waar kunt u het wijzigingsplan inzien?

Het wijzigingsplan, met identificatienummer NL.IMRO.0484.HDloeteweg6b-VA01, en de bijbehorende bijlagen liggen vanaf 2 juli 2020 gedurende zes weken ter inzage bij de informatiebalie in het gemeentehuis. U kunt het wijzigingsplan ook digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vanwege de coronamaatregelen raden wij u aan het wijzigingsplan digitaal te raadplegen. Bent u daartoe niet in staat, dan kunt u het plan op afspraak op het gemeentehuis inzien. U kunt een afspraak maken via het algemene telefoonnummer 14 0172 of door een e-mail te sturen naar ROJuristen@alphenaandenrijn.nl.

Rechtsbescherming

In de periode van terinzage ligging kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan beroep worden ingesteld door een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze over het eerder ter inzage gelegde ontwerp van het wijzigingsplan kenbaar heeft gemaakt en een belanghebbende die aantoont dat hij daartoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroep richt u aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling.

Er kan ook digitaal beroep en een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend. Daarvoor is wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Kijk op de website https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ voor meer informatie over het digitaal indienen van beroep en een verzoek om voorlopige voorziening. Aan de behandeling van een beroep en een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet eerder in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn, 1 juli 2020

Naar boven