Openstellen onverplicht fietspad Burgemeester Aartslaan voor alle verkeer

Logo Bergeijk

kenmerk: C20001737

Dhr. J. de Greef

Hoofd afdeling Beheer Ruimte

 

Overwegingen ten aanzien van het besluit:

Er is behoefte om het onverplichte fietspad te gebruiken voor bestemmingsverkeer van/naar aangrenzende percelen.

Er is behoefte om het ruiternetwerk over dit pad te leiden zodra dit mogelijk is.

Enkel het eerste gedeelte van circa 100 meter is een onverplicht fietspad. Daarna liggen er gescheiden paden voor fietsers en gemotoriseerd verkeer (zandpad).

De verkeersveiligheid gewaarborgd blijft bij openstellen van het pad gewaarborgd vanwege de zeer lage intensiteiten.

 

Overleg:

Overeenkomstig artikel 24 van het Besluit Administratieve Bepalingen inzake het Wegverkeer heeft aangaande dit besluit overleg plaatsgevonden met de betrokken Operationeel Expert GGP gemeente Bergeijk van de politie eenheid Oost-Brabant.

 

BESLUIT

  • 1.

    Het openstellen voor alle verkeer van het onverplichte fietspad aan de Burgmeester Aartslaan middels het verwijderen van het verkeersbord G13 uit de bijlage van het regelement verkeersregels en verkeerstekens 1990.

     

Hoogachtend,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

namens dezen,

Dhr. J. de Greef

Hoofd afdeling Beheer Ruimte

Bezwaar

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u hiertegen bezwaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk. Voordat u dit doet vragen wij u eerst telefonisch contact op te nemen met meneer B. van der Veer. Het besluit wordt dan met u besproken en verder toegelicht. Wanneer u hiermee niet geholpen bent kunt u alsnog een bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Bergeijk (postbus 10.000, 5570 GA Bergeijk). De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift bedraagt zes weken na de dag van verzending van het besluit. In uw bezwaarschrift vermeldt u tegen welk besluit u bezwaar maakt en waarom. Verder bevat het bezwaarschrift: uw naam en adres, de datum waarop het bezwaarschrift geschreven is, en de ondertekening.

Naar boven