Gemeente Borger-Odoorn, wijzigingsplan Borger, “Flessenhals, Voorste Diep”, ontwerp

Logo Borger-Odoorn

Burgemeester en wethouders van Borger-Odoorn maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan “Flessenhals, Voorste Diep” van donderdag 25 juni 2020 tot en met woensdag 5 augustus 2020 ter inzage ligt.

Het ontwerpwijzigingsplan maakt het mogelijk om het deelgebied “Flessenhals, Voorste Diep” in te richten als nieuwe natuur (Voor dit ontwerpwijzigingsplan zijn meerdere percelen aangewezen. Het perceel BGR01, sectie M, nummer 1929 zal volledig worden gebruikt. De percelen BGR01, sectie M, nummer 1451 en BGR01, sectie M nummer 1931 worden ten dele gebruikt).

Het ontwerpwijzigingsplan is in te zien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.1681.00BP0067WP01-OW01 of in het Klantcontactcentrum.

Desgevraagd kan het ontwerpwijzigingsplan ten minste gedurende drie aaneengesloten uren per week buiten de openingstijden worden ingezien. Maak daarvoor een afspraak met het Klantcontactcentrum.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 3, 7875 ZG Exloo.

 

Naar boven