Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Steenakker, Meester Bierensweg 56’

Logo Breda

 

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Steenakker, Meester Bierensweg 56’ (NL.IMRO.0758.BP2019206003-ON01) ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan maakt de bouw van drie woningen mogelijk op het perceel Meester Bierensweg 56 in Prinsenbeek.

 

Wet geluidhinder

De nieuwe woningen worden gerealiseerd nabij de Meester Bierensweg, de A-16 en de spoorwegen: HSL, Roosendaal-Breda en Dordrecht-Breda. Uit onderzoek is gebleken dat het geluid van deze (spoor-)wegen er voor zorgt dat de wettelijke voorkeursgrenswaarde op de gevels van de nieuwe woningen wordt overschreden. Daarom is ook een ontheffing voor een hogere voorkeurswaarde aangevraagd.

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde (als bijlage bij de regels van het bestemmingsplan gevoegd) zijn digitaal te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Van 17 januari 2020 tot en met 27 februari 2020 kunt u met uw DigiD een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Bent u een bedrijf? Gebruik dan eHerkenning om uw zienswijze in te dienen.

Schriftelijk een zienswijze indienen, kan ook. De brief stuurt u dan naar de Gemeenteraad van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact.

 

Informatie

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl, twitter @breda, WhatsApp 06 – 46 66 26 66, facebook Gemeente Breda of bel 14 076

 

 

Naar boven