ONTWERP WIJZIGINGSPLAN ‘BUITENGEBIED 2010, LIEFKESHOEK 63 KATWIJK’

Logo Cuijk

 

 

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Buitengebied 2010, Liefkeshoek 63 Katwijk’ ter inzage wordt gelegd. Het ontwerpwijzigingsplan is gewijzigd ten opzichte van het voorontwerp wijzigingsplan.

 

Het plangebied is gelegen aan de Liefkeshoek ten zuiden van de kern Katwijk in de gemeente Cuijk. Het plan beoogt de agrarische activiteiten van het aanwezige agrarische bedrijf uit te breiden door permanente teeltondersteunende voorzieningen op twee aangrenzende percelen planologisch mogelijk te maken.

 

Het voorontwerp wijzigingsplan heeft vier weken ter inzage gelegen. Hierop is één inspraakreactie ingediend. Deze reactie doelde op overlast van vrachtverkeer dat keert op het nabij gelegen kruispunt, en geparkeerde vrachtwagens ter plaatse. Door de initiatiefnemer worden maatregelen getroffen om de overlast van het vrachtverkeer te beperken. De huidige poort van het bedrijf zal hiervoor verbreed worden en er zal hekwerk geplaatst worden. De omgevingsdialoog heeft derhalve tot aanpassing van de toelichting geleid waarin de verkeerskundige situatie nader is onderbouwd.

 

Het ontwerpwijzigingsplan en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van woensdag 17 juni 2020 tot en met dinsdag 28 juli 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt de stukken ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.1684.19WPLiefkeshoek63-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Cuijk, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer, J. Janzen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-396600. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Cuijk, 16 juni 2020

Burgemeester en wethouders van Cuijk

Naar boven