Ontwerp Bestemmingsplan ‘Thea Beckmanweg’ en hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Logo Stede Broec

Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken het volgende bekend.

Op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ligt met ingang van 23 januari 2020 gedurende zes weken ter inzage:

  • 1.

    het ontwerp bestemmingsplan ‘Thea Beckmanweg’,(NL.IMRO.0532.theabeckmanweg-ON01);

  • 2.

    het ontwerpbesluitvaststelling hogere grenswaarde Wet geluidhinder’ voor het bestemmingsplan ‘Thea Beckmanweg. 

Bestemmingsplan

Het ontwerp bestemmingsplan biedt ruimte voor herontwikkeling van het uitvaartcentrum aan de Thea Beckmanweg te Grootebroek naar 8 duurzame patiowoningen. 

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder

Het college van burgemeester en wethouders is van plan om op grond van artikel 83 jo 110a van de Wet geluidhinder, met betrekking tot de N505/Drechterlandseweg voor 5 woningen een hogere waarde variërend van 50 dB tot 56 dB vast te stellen, en met betrekking tot de Verlengde Raadhuislaan voor 3 woningen een hogere waarde variërend van 50 dB tot 52 dB vast te stellen. 

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan en het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder en alle bijbehorende stukken liggen vanaf 23 januari 2020 voor een ieder ter inzage.  

U kunt de documenten op twee manieren bekijken:

  • 1.

    U bekijkt de documenten digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0532.theabeckmanweg-ON01.

  • 2.

    U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis (De Middend 2 Bovenkarspel) U kunt een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoon 0228-510111 of via www.stedebroec.nl. 

Zienswijzen

Een ieder kan tegen het ontwerp bestemmingsplan vanaf 23 januari tot en met 4 maart 2020  zienswijzen indienen. Voor het ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder is dit tijdens deze periode alleen mogelijk voor belanghebbenden. 

Schriftelijk:

Ontwerp bestemmingsplan: aan de gemeenteraad van Stede Broec, Postbus 20, 1610AA Bovenkarspel. Wij verzoeken u als onderwerp te vermelden ‘zienswijzen ontwerp bestemmingsplan Thea Beckmanweg’’; 

Ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder: aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stede Broec, Postbus 20, 1610 AA Bovenkarspel. Wij verzoeken u als onderwerp te vermelden ‘zienswijzen ontwerpbesluit hogere grenswaarde Wet geluidhinder bestemmingsplan Thea Beckmanweg’. 

Mondeling: 

hiervoor dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de ter inzage termijn, een afspraak te worden gemaakt met een medewerker van de afdeling Ruimte, telefoon 0228-510111.

Naar boven