Vaststelling wijzigingsplan Buitengebied 2009, Nieuwe Twentseweg 8, Luttenberg

Logo Hellendoorn

Bij de publieksbalie in het huis voor Cultuur en Bestuur aan de Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt met ingang van zaterdag 13 juni 2020 gedurende zes weken, tot en met zaterdag 25 juli 2020 voor een ieder ter inzage het besluit van burgemeester en wethouders van de gemeente Hellendoorn van 27 mei 2020, nummer 2020-016215 tot vaststelling van het wijzigingsplan Buitengebied 2009, Nieuwe Twentseweg 8 Luttenberg.

Het inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via https://afspraken.hellendoorn.nl/ of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer 0548-630 214.

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan met de unieke ID: NL.IMRO.0163.BPNwTwentseweg8-VG01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer?planidn=NL.IMRO.0163.BPNwTwentseweg8-VG01. Downloaden en inzien van het vastgestelde wijzigingsplan is mogelijk via de link: https://digitaleplannen.nl/0163/7D088D23-DD00-4186-B37A-3BC02CFC9E25/

Het betreft een wijziging van het bestemmingsplan Buitengebied 2009. Het plangebied omvat het erf Nieuwe Twentseweg 8 te Luttenberg. De bedrijfsgebouwen staan net in de gemeente Hellendoorn en worden gesloopt. De bedrijfswoning in de gemeente Raalte krijgt via de gemeente Raalte de bestemming "Wonen". In ruil voor de sloop van de gebouwen word in het kader van de regeling Rood voor Rood met gesloten beurs de mogelijkheid geboden om twee woningen te bouwen in de gemeente Hellendoorn op de plek van deze voormalige agrarische gebouwen. Met de wijziging verdwijnt het agrarische bouwvlak van de verbeelding.

Aangezien niemand tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpwijzigingsplan heeft kenbaar gemaakt bij burgemeester en wethouders, kunnen uitsluitend belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij burgemeester en wethouders naar voren hebben gebracht gedurende de termijn van terinzagelegging schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag (6:13 Awb).

Het beroepschrift dient te zijn ondertekend en dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- uw naam en adres;

- een dagtekening;

- een omschrijving van het bestreden besluit;

- de gronden waarop uw beroep stoelt (de motivering).

Het is voor een burger ook mogelijk om beroep aan te tekenen via het digitaal loket. Klik voor meer informatie hierover op deze (hyper)link; https://digitaalloket.raadvanstate.nl/ Om daarvan gebruik te kunnen maken, dient u de beschikking te hebben over een Digid-code.

Het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het indienen van een beroepschrift schorst het in werking treden van het wijzigingsplan niet. Daartoe kan, eveneens gedurende de termijn van terinzagelegging, een verzoek om schorsing en/of voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Naar boven