Gemeente Stichtse Vecht - verleende omgevingsvergunning voor het vervangen spanten van monumentale schuur - Rijksstraatweg 5 Nieuwersluis

Logo Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat vanaf vrijdag 5 juni tot en met donderdag 18 juli 2020 de verleende uitgebreide omgevingsvergunning Rijksstraatweg 5 Nieuwersluis ter inzage ligt.

Inhoud

Het vervangen van spanten van een monumentale schuur.

Inzien

De verleende uitgebreide omgevingsvergunning is vanaf vrijdag 5 juni 2020 na afspraak (14 0346) in te zien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur).

Reageren

Als u het niet eens bent met dit besluit kunt u een beroepschrift indienen. Het beroepschrift moet u indienen binnen zes weken na vrijdag 5 juni 2020 en moet de volgende gegevens bevatten:

• de dagtekening;

• uw volledige naam- en adresgegevens;

• uw handtekening;

• een kopie van het besluit waarmee u het niet eens bent;

• de reden(en) waarom u het hiermee niet eens bent.

Het beroepschrift dient u in bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht.

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het besluit waartegen u bezwaar maakt niet op. U kunt een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter. Met een voorlopige voorziening vraagt u een voorlopige beslissing van de rechter als u de uitkomst in de lopende beroepsprocedure niet kunt afwachten vanwege een spoedeisend belang. Een verzoek om voorlopige voorziening richt u aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. U stuurt een kopie van het beroepschrift en het besluit waartegen u bezwaar maakt mee met het verzoekschrift. In uw verzoekschrift geeft u aan waarom u een spoedeisend belang bij de voorlopige voorziening hebt. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Met behulp van DigiD kunt u het beroep- en verzoekschrift ook digitaal indienen bij de genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl.

Naar boven