Ontwerp bestemmingsplan ’Herziening Stationsstraat-Kalverstraat’ en ontwerp omgevingsvergunning (coördinatieregeling)

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat het ontwerp bestemmingsplan ‘Herziening Stationsstraat-Kalverstraat’ en de ontwerp omgevingsvergunning met ingang van vrijdag 12 juni 2020 gedurende 6 weken ter inzage liggen.

 

De besluiten worden met toepassing van artikel 3.30 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening gecoördineerd. Het nieuwe bestemmingsplan en aanvraag omgevingsvergunning voorzien in de nieuwbouw van een supermarkt met parkeerterrein op de percelen Stationsstraat 42B en Kalverstraat 83 in Made. De bestaande tennishal en de bestaande supermarkt worden gesloopt.

 

Terinzagelegging

Het ontwerp bestemmingsplan, de ontwerp omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen met ingang van vrijdag 12 juni 2020 gedurende 6 weken (en dus tot en met donderdag 23 juli 2020) ter inzage.

 

In verband met het Coronavirus is het niet mogelijk stukken in te zien in het gemeentehuis. U kunt via omgevingsvergunning@drimmelen.nl de stukken opvragen. De stukken worden dan per email toegezonden. Papieren exemplaren van de stukken worden alleen tegen betaling van de kosten verstrekt.

Het ontwerp bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl met het identificatienummer NL.IMRO.1719.1bp19statkalv-on01.

 

Indienen zienswijze

Ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van de terinzagelegging iedereen schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad van de gemeente Drimmelen.

 

In verband met het Coronavirus heeft het de voorkeur zienswijzen schriftelijk in te dienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van Drimmelen, postbus 19, 4920 AA Made. In de schriftelijke zienswijze dient u te vermelden of de zienswijze gericht is tegen het ontwerp bestemmingsplan en of de ontwerp omgevingsvergunning. Mondelinge zienswijzen kunnen op dit moment alleen telefonisch plaatsvinden. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer B. Tjiam, telefonisch te bereiken onder nummer 14 0162.

Made, 11 juni 2020

Burgemeester en wethouders van Drimmelen,

Naar boven