Ontwerp-bestemmingsplan “Wildestraat 13” te Wagenberg

Logo Drimmelen

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerp-bestemmingsplan “Wildestraat 13” te Wagenberg met ingang van 5 juni 2020 gedurende zes weken tot en met 16 juli 2020 voor een ieder ter inzage ligt in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made. Het ontwerp bestemmingsplan is eveneens raadpleegbaar via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.1719.3bp20Wildestraat-on01.

 

Het bestemmingsplan “Wildestraat 13” brengt de juridische-planologische situatie in overeenstemming met de feitelijke situatie aan de Wilderstraat 13 te Wagenberg, waarbij het kinderdagverblijf, met het staken van het agrarische bedrijf, de hoofdactiviteit is geworden.

 

Tijdens de genoemde termijn kan iedereen een schriftelijke dan wel een mondelinge zienswijze omtrent het ontwerp-bestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Drimmelen, Postbus 19, 4920 AA Made. De raad zal bij de vaststelling van het plan tevens een besluit nemen op de ingebrachte zienswijzen. Degene die mondeling een zienswijze wenst in te dienen, kan hiervoor een (telefonische) afspraak maken met de heer P. Leijten van de afdeling Grondgebied, bereikbaar onder de telefoonnummer 140162.

 

Made 4 juni 2020

Burgemeester en wethouders van Drimmelen,

Naar boven