Voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Maliskampsestraat 53’

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van de gemeentelijke Inspraakverordening

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, Maliskampsestraat 53’ (NL.IMRO.0796.0002441-1201) met ingang van 8 juni 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied is gelegen aan de Maliskampsestraat 53 en een gedeelte nabij de Kleine Wetering.

 

Gemeente ’s-Hertogenbosch heeft het voornemen om aan de Maliskampsestraat 53 een voormalig agrarisch bedrijf te herontwikkelen tot een eigentijds boerenerf bestaande uit vier vrijstaande woningen. Naast woningbouwontwikkeling wordt ook natuur aangelegd. Omdat de voorgenomen ontwikkeling niet past in het geldende bestemmingsplan, is een ruimtelijke procedure (herziening bestemmingsplan) nodig.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat het plan ter inzage ligt, kunt u schriftelijk of mondeling hierop reageren. Wilt u reageren op dit voorontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke inspraakreactie kunt u sturen naar: Burgemeester en wethouders van

  • ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 10020837 .

  • Ook is het mogelijk om uw inspraakreactie digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (https://formulieren.s-hertogenbosch.nl/formulier/scB06.aspx).

  • Wilt u mondeling een inspraakreactie indienen? Hiervoor kunt u terecht bij mevrouw G. Schalken, tel. (073) 615 58 57. In verband met het coronavirus heeft het de voorkeur zienswijzen schriftelijk in te dienen. Mondelinge zienswijzen kunnen op dit moment enkel telefonisch plaatsvinden.

 

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken op grond van de gemeentelijke Inspraakverordening ter inzage op het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

In verband met het coronavirus is het Stadskantoor beperkt geopend, u kunt alleen op afspraak terecht. Hierdoor is fysieke inzage op dit moment niet altijd mogelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de stukken digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen, neem dan contact op met mevrouw G. Schalken, tel. (073) 615 58 57. Samen zoeken we dan naar een gepaste oplossing.

 

 

Naar boven