Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Neer – Heldenseweg 2020 - gemeente Leudal.

Logo Leudal

Ter inzagelegging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van dinsdag 2 juni 2020 tot en met maandag 13 juli 2020 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Neer – Heldenseweg 2020.

Doel van het plan

Dit plan voorziet deels in de actualisatie van het bestaande bestemmingsplan voor het bedrijventerrein en deels in een uitbreiding van het bedrijventerrein voor drie percelen/locaties.

Raadpleging

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op de landelijke website voor ruimtelijke plannen via de hyperlink NL.IMRO.1640.BP20BtNeer-ON01 =( het planidentificatienummer). De bronbestanden zijn beschikbaar via de hyperlink Bronbestanden bedrijventerrein Neer - Heldenseweg 2020. 

Een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kan gedurende de openingstijden van de publieksbalie worden ingezien in het gemeentehuis, Leudalplein 1 in Heythuysen.

(let op: vanwege het coronavirus/landelijke RIVM-maatregelen én het in acht nemen van de gezondheid van u en onze medewerkers, werken wij alleen nog op afspraak. Wilt u de stukken inzien, dan moet u vooraf telefonisch een afspraak maken via 0475 85 90 00).

Inbrengen zienswijze Gedurende de termijn van tervisielegging kan een ieder schriftelijk en/of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak (0475-859000).

Naar boven