Wijzigingsplan Oud Cromstrijensedijk 73 OZ Klaaswaal ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het wijzigingsplan ‘Landelijk gebied 2013-wijzigingsplan Oud Cromstrijensedijk 73 OZ Klaaswaal’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het bestemmingsplan

Dit wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel aan de Oud Cromstrijensedijk OZ 73 in Klaaswaal. Op het perceel was een agrarisch bedrijf gevestigd met de daarbij behorende agrarische bedrijfsbebouwing in de vorm van een boerderij met agrarische bedrijfswoning. Het perceel heeft in het geldende bestemmingsplan ‘Landelijk gebied 2013’ de bestemming Agrarisch. In het bestemmingsplan is een wijzigingsbevoegdheid opgenomen om de bestemming op het perceel te wijzigen. Op verzoek van de eigenaar c.q. initiatiefnemer is het college bereid om onder voorwaarden planologische medewerking te verlenen aan het wijzigingsplan voor de vestiging van een kleinschalig loon- en aannemingsbedrijf op grond van de wijzigingsbevoegdheid, zoals opgenomen in artikel 3.6.8 van het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied 2013’.

Ter inzage

Het wijzigingsplan en alle bijlagen liggen met ingang van 30 mei 2020 tot en met 10 juli 2020 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.WPOCdijkOZ73KLW20-ON01).

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis of een servicepunt wilt inzien, kunt u een afspraak maken met Marnix van ’t Hoog of een andere medewerker van het Team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 14 0186 of per e-mail, marnix.vanthoog@gemeentehw.nl.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat het ontwerp wijzigingsplan ter inzage ligt.

Schriftelijke zienswijzen tegen het wijzigingsplan kunt u indienen bij:

College van burgemeester en wethouders van de gemeente Hoeksche Waard

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze wijzigingsplan Cromstrijensedijk 73 OZ, Klaaswaal’. Vragen?

Voor vragen over het ontwerp wijzigingsplan kunt u terecht bij Marnix van ’t Hoog, of een van onze medewerkers van het Team Omgeving, via 14 0186 of via e-mail, marnix.vanthoog@gemeentehw.nl.

Naar boven