Beheersverordening Deprogrammering woningbouw Hellendoorn Noord fasen 2 en 3 en Kruidenwijk Zuid fasen 2 en 3 vastgesteld

Logo Hellendoorn

 

Op 12 mei 2020 heeft de gemeenteraad van Hellendoorn de Beheersverordening Deprogrammering woningbouw Hellendoorn Noord fasen 2 en 3 en Kruidenwijk Zuid fasen 2 en 3 vastgesteld.

De beheersverordening heeft tot doel het terug brengen van de (planologische) woningbouwcapaciteit tot 100% van de woningbehoefte voor de komende jaren. De raad heeft hierover in december 2018 een besluit genomen.

De capaciteit wordt terug gebracht in Hellendoorn Noord (fasen 2 en 3) en in Kruidenwijk-Zuid (fasen 2 en 3). Via deze beheersverordening krijgen de gebieden de bestemming overeenkomstig de bestaande situatie.

Geen beroep

De procedure voor een beheersverordening is vastgelegd in de Wet ruimtelijke ordening en wijkt af van de procedure voor een bestemmingsplan. Na de vaststelling van de beheersverordening door de gemeenteraad is er geen mogelijkheid om beroep in te dienen. De beheersverordening wordt bekend gemaakt in het Gemeenteblad.

Ter inzage

Bij de publieksbalie in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf 30 mei2020 de Beheersverordening Deprogrammering woningbouw ter inzage. Het inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via https://afspraken.hellendoorn.nl/ of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer 0548-630 214.

U kunt de beheersverordening met de unieke ID: 

NL.IMRO.0163.BVHENRDKRWZD-VG01

inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link:

https://bit.ly/2TkSdiN

Downloaden is mogelijk via de link:

https://bit.ly/3dVW0eg

 

Naar boven