Ontwerpbestemmingsplan “Rijnsteeg 33-35”

Logo Wageningen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Wageningen maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan “Rijnsteeg 33-35” ter inzage ligt ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Inhoud en begrenzing bestemmingsplan

Op het perceel Rijnsteeg 33-35 werd vele decennia een agrarisch bedrijf geëxploiteerd. Het bedrijf bestond uit een intensieve en grondgebonden tak. De agrarische bedrijfsvoering is recent beëindigd. In ruil voor de sloop van de voormalige agrarische bebouwing, wordt een nieuwe vrijstaande woning teruggebouwd. Ook wordt de bestaande boerderij gesplitst in twee wooneenheden.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van donderdag 28 mei 2020 gedurende zes weken (tot en met 8 juli 2020) ter inzage. In verband met het coronavirus is het gemeentehuis beperkt geopend. U kunt alleen op afspraak terecht. Kunt of wilt u niet naar het gemeentehuis komen, neem dan contact op met de heer Corstian Hanse via het telefoonnummer 06 – 53 94 83 57. Samen zoeken we dan naar een gepaste oplossing.

Website

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende bijlagen is tevens in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Via de knop ‘Plannen zoeken’ kunt u op de naam en het nummer van het bestemmingsplan zoeken. Het planidentificatienummer voor het ontwerpbestemmingsplan Rijnsteeg 33-35 is NL.IMRO.0289.0082Rijnsteeg3335-ONT1.

Reageren

Tot en met 8 juli 2020 kan iedereen zijn of haar zienswijzen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling indienen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u onder vermelding van ‘Zienswijze bestemmingsplan Rijnsteeg 33-35’ sturen naar de raad van de gemeente Wageningen, postbus 1, 6700 AA Wageningen. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer Corstian Hanse van het team Beleid en Projecten, telefoonnummer 06 – 53 94 83 57.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het plan, kunt u contact opnemen met Publiekszaken, telefoonnummer (0317) – 492 911.

Naar boven