Ontwerp-wijzigingsplan ‘Rustenburg, Puttershoek’ ter inzage

Logo Hoeksche Waard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoeksche Waard maken bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan ‘Rustenburg, Puttershoek’ met bijbehorende stukken ter inzage wordt gelegd.

Inhoud en doel van het wijzigingsplan

Het ontwerp-wijzigingsplan is opgesteld om de gevellijn en bestemmingsgrenzen van de bestemming ‘Wonen’ te wijzigen van de bouwvlakken E7, G, C2 en C3. Deze 4 bouwvlakken van het thans voorliggende stedenbouwkundige plan overschrijden de maximale 2,5 meter vanaf de gevellijn in het vigerende bestemmingsplan. Het gaat hierbij om ondergeschikte wijzigingen.

Ter inzage

Het ontwerp-wijzigingsplan ‘Rustenburg, Puttershoek’ ligt met alle bijlagen met ingang van 23 mei 2020 tot 4 juli 2020 ter inzage. U kunt de stukken bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl (onder de IMRO-code NL.IMRO.1963.WPPTHRustenburg20-ON01).

Wanneer u de stukken in het gemeentehuis wilt inzien, kunt u een afspraak maken met het team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 140186.

Indienen zienswijzen

Iedereen kan een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) indienen tijdens de periode dat de stukken ter inzage liggen. Het indienen van een zienswijze per e-mail is niet mogelijk.

Schriftelijke zienswijzen tegen het ontwerp-wijzigingsplan kunt u indienen bij de

bij het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Hoeksche Waard.

Uw zienswijze tegen het ontwerp-wijzigingsplan kunt u richten aan:

Het college van burgemeester en wethouder van de gemeente Hoeksche Waard:

Postbus 2003

3260 EA Oud-Beijerland

onder vermelding van ‘zienswijze ontwerp-wijzigingsplan Rustenburg, Puttershoek’.

Wilt u liever een mondelinge zienswijze indienen? Neemt u dan contact op met de hieronder vermelde persoon.

Vragen?

Voor vragen over het ontwerp-wijzigingsplan kunt u terecht bij Remko Advocaat, team Omgeving, bereikbaar via telefoonnummer 088-6473776.

Naar boven