Ontwerpbestemmingsplan Zeebuurt - De Harder 2020

Logo Harderwijk

Het ontwerpbestemmingsplan Zeebuurt – De Harder 2020 is het planologisch juridisch kader voor het herontwikkelingsgebied De Harder. Dit plan voorziet in de bouw 110 appartementen, een tweetal supermarkten, een bouwmarkt en een woonwinkel en de eerder vergunde McDonalds wordt opgenomen. Daarnaast wordt er met dit plan geregeld dat zich op de huidige plek van de supermarkt op het bedrijventerrein Lorentz geen nieuwe supermarkt kan vestigen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 28 mei gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Tijdens de inzage termijn kan een iedereen over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of digitaal een zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Het indienen van een digitale zienswijze kan alleen via www.harderwijk.nl/zienswijze. Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met: domein Ruimte, mw. W. van Santen, tel. 411417.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00119-0001) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden: https://digitaleplannen.nl/0243/) of op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenzeebuurt

 

Naar boven