Gemeente Oldenzaal - reserveren van een gehandicaptenparkeerplaats ter hoogte van J.W.F. van Hartenstraat in Oldenzaal,

Logo Oldenzaal

reg.nr. 11709-2020

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oldenzaal;

Overwegingen ten aanzien van het besluit

- het verzoek om een vaste parkeerplaats ter hoogte van de J.W.F. van Hartenstraat 39 in Oldenzaal.

- dat voor de lichamelijke gesteldheid van betrokkenen het wenselijk is dat ter plaatse een parkeerplaats wordt gereserveerd ter hoogte van de woning J.W.F. van Hartenstraat 39 in Oldenzaal.

- dat er in veel gevallen slechts op zodanige afstand van de woning parkeerruimte beschikbaar is dat betrokkene deze niet of slechts met grote moeite kan bereiken.

- dat J.W.F. van Hartenstraat 39 in Oldenzaal binnen de bebouwde kom ligt en in beheer en onderhoud is bij deze gemeente;

- dat betrokkenen in het bezit zijn van een geldige gehandicaptenparkeerkaart. Vul hier de tekst van de overwegingen in

BESLUIT

door het plaatsen van bord E6 met de daarbij behorende markeringen, van bijlage I van het Reglement verkeersregels en verkeerstekens 1990, ter hoogte van de woning aan J.W.F. van Hartenstraat 39 in Oldenzaal een gehandicaptenparkeerplaats te reserveren.

MEDEDELINGEN

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen op basis van de Algemene wet bestuursrecht gedurende zes weken, ingaand op de dag na publicatie in de Staatscourant van bovenstaand besluit, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 354, 7570 AJ in Oldenzaal.

Belanghebbenden kunnen ook digitaal bezwaar maken via http://www.oldenzaal.nl/bezwaar. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Als u ingelogd bent met DigiD kunt u het bezwaarschrift digitaal invullen.

Gelijktijdig kunnen zij bij de voorzieningenrechter van de rechtbank, postbus 10067, 8000 GB in Zwolle een verzoek om voorlopige voorziening of schorsing doen. Een verzoek om voorlopige voorziening kunt u ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden. Voor het in behandeling nemen van zo’n verzoek zijn griffierechten verschuldigd.

Vragen

Voor vragen over de procedure kunt u contact opnemen met team Veiligheid, bereikbaar op telefoonnummer (0541) 58 81 11.

Oldenzaal, 18 mei 2020

namens het college van burgemeester en wethouders

Marcel Rolfes

medewerker APV/Bijzondere wetten

Naar boven