Ontwerp omgevingsvergunning en ontwerpverklaring van geen bedenkingen “Dartheideweg 1 te Leersum”

Logo Utrechtse Heuvelrug

Burgemeester en wethouders van de gemeente Utrechtse Heuvelrug maken bekend dat met ingang van 25 mei 2020 gedurende zes weken (t/m6 juli 2020 ) het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen voor de bouw van een werktuigenloods aan de Dartheideweg 1 te Leersum en de daarop betrekking hebbende stukken voor een ieder ter inzage liggen. De gemeenteraad heeft voor dit bouwplan op 7 mei 2020 een ontwerpverklaring van geen bedenkingen afgegeven. De raad heeft tevens besloten de ontwerpverklaring van geen bedenkingen te beschouwen als definitieve verklaring van geen bedenkingen indien er geen zienswijzen tegen het plan worden ingediend(identificatienummer: NL.IMRO.1581.LSMdartheideweg1-OV01).

Wat houdt deze omgevingsvergunning in?

De omgevingsvergunning maakt het mogelijk om een werktuigenloods op te richten in het bos achter het hoofdgebouw. Daardoor kunnen de verspreid in het bos aanwezige machines in het gebouw worden ondergebracht en kan de bestaande open overkapping worden verwijderd.

Hoe kunt u de omgevingsvergunning en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen inzien of raadplegen?

U kunt het ontwerpbesluit binnen de genoemde termijn inzien in het Publiekscentrum, Cultuurhuis Pléiade, Kerkplein 2 in Doorn tijdens de openingsuren.

Het ontwerpbesluit is ook raadpleegbaar en beschikbaar via de website van de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ga naar www.heuvelrug.nl/terinzage. Hier vindt u de digitale koppelingen naar het plan.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder een gemotiveerde zienswijze, naar keuze schriftelijk (waar de voorkeur naar uitgaat) of mondeling, maar niet per email, over de ontwerpverklaring van geen bedenkingen en/of de ontwerp omgevingsvergunning indienen bij het college van Burgemeester en Wethouders van Utrechtse Heuvelrug, Postbus 200, 3940 AE Doorn, met vermelding van het onderwerp: “Zienswijze bouw werktuigenloods Dartheideweg 1 te Leersum”.

Indien u een mondelinge zienswijze wilt indienen verzoeken wij u vóór 26 juni 2020 contact op te nemen met de gemeente Utrechtse Heuvelrug via het algemene nummer 0343 56 56 00.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp omgevingsvergunning dan wel de ontwerpverklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft.

Gemeente Utrechtse Heuvelrug

Naar boven