Kennisgeving omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) Dokweg 9 t/m 29 te Hellevoetsluis

Logo Hellevoetsluis

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hellevoetsluis maken bekend dat zij in haar vergadering van 19 mei 2020 heeft ingestemd met het ontwerp van de omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) Dokweg 9 t/m 29 te Hellevoetsluis.

Inhoud in het kort

Het ontwerpbesluit heeft betrekking op het in afwijking van het bestemmingsplan bouwen van 11 woningen aan de Dokweg te Hellevoetsluis.

Het geldende bestemmingsplan voor het betreffende perceel is het bestemmingsplan “De Vesting”, vastgesteld op 20 december 2012.

Het perceel heeft in dit bestemmingsplan de bestemming: ‘Wonen - 3’, ‘Groen’, ‘Waarde - Archeologie - 1’, ‘Waterstaat - Waterkering’ en ‘Waarde - Cultuurhistorie’.

De bouw van 11 grondgebonden woningen kan mogelijk worden gemaakt op grond van artikel 2.12 lid 1, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). In de ruimtelijke onderbouwing wordt onderbouwd dat er sprake is van goede ruimtelijke ordening.

Zienswijzen

Het ontwerpbesluit is vanaf 21 mei 2020 tot en met 1 juli 2020 voor een ieder digitaal te raadplegen via de website www.officielebekendmakingen.nl en via de gemeentelijke website www.hellevoetsluis.nl. In de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt, kunt u een schriftelijke zienswijze kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen per brief worden gestuurd naar het college van burgemeester en wethouders van Hellevoetsluis, Postbus 13, 3220 AA te Hellevoetsluis of per e-mail naar het e-mailadres gemeente@hellevoetsluis.nl onder vermelding van ‘zienswijzen Dokweg 9 t/m 29’.

 

Naar boven