Gemeente Maassluis - vaststelling bestemmingsplan 1e partiële herziening De Dijk

Logo Maassluis

Burgemeester en wethouders van Maassluis maken in gevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 28 april 2020 het bestemmingsplan 1e partiële herziening De Dijk (NL.IMRO.0556.88HZDeDijk-VA01) heeft vastgesteld.

Het plangebied ligt ten zuidoosten van het bebouwde gebied van Maassluis, tegen de westgrens van Vlaardingen aan (bedrijventerrein De Dijk).

Deze 1e partiële herziening is een aanvulling op het vigerend bestemmingsplan “De Dijk” en vervangt deze voor een gedeelte. Voor het overgrote deel blijft het bestemmingsplan “De Dijk” echter in stand. Ten opzichte van het vigerende bestemmingsplan wordt middels deze partiële herziening een aantal wijzigingen doorgevoerd. Een deel daarvan heeft betrekking op de bestemming ‘Bedrijventerrein’, andere wijzigingen betreffen perceelsgerichte aanpassingen.

Ter inzage

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan en het vastgesteld bestemmingsplan liggen met ingang van 15 mei 2020 gedurende een periode van zes weken voor een ieder ter inzage. De digitale versie is te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevr. M. van Tilburg, Team Beleid via tel: 14 010.

Mogelijkheid indienen beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, beroep instellen bij de voorzitter van de Afdeling rechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Naar boven