Ontwerpwijzigingsplan Zuideinde 24 te Roelofarendsveen 

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken het navolgende bekend. Op grond van de artikelen 3.1 en 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpwijzigingsplan Zuideinde 24 Roelofarendsveen ter inzage.

Locatie van het wijzigingsplan?

Er is een verzoek ingediend om met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid (“wijzigingsgebied 1”) zoals opgenomen in het bestemmingsplan Roelofarendsveen Zuid maximaal vijf woningen te realiseren, de bestaande bedrijfswoning te herbestemmen naar Wonen (W), een blauwe buffer ten opzichte van het noordelijk gelegen woongebied te realiseren en dagrecreatieve voorzieningen te realiseren.

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Het ontwerp van het ontwerpwijzigingsplan Zuideinde 24 Roelofarendsveen ligt met ingang van donderdag 16 januari 2020 tot en met woensdag 26 februari 2020 gedurende 6 weken ter inzage ligt in het gemeentehuis van de gemeente Kaag en Braassem, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook digitaal inzien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Hiervoor kunt u gebruikmaken van de ID : NL.IMRO.1884.WPZUIDEINDE24-ONT1

Indienen van zienswijzen

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt, in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven.

U kunt het ontwerpwijzigingsplan ook inzien via onze website, www.kaagenbraassem.nl

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer M. van der Weide Cezarini  tel. (071) 332 72 72, email: info@kaagenbraassem.nl

 

Naar boven