Voorontwerp bestemmingsplan Oost-Kinderdijk nabij 9

Logo Alblasserdam

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend, dat het voorontwerp bestemmingsplan Oost-Kinderdijk, nabij 9, met de hierbij behorende stukken, ter inzage ligt. Het voorontwerp-bestemmingsplan voorziet in de juridisch planologische regeling ten behoeve van het realiseren van een appartementencomplex aan de Oost-Kinderdijk nabij 9 te Alblasserdam. De ontsluiting van het perceel zal via de Oost-Kinderdijk 9 plaatsvinden. Om deze ontwikkeling mogelijk te maken zal het bestemmingsplan gewijzigd moeten worden.

Ter inzage

Het voorontwerp-bestemmingsplan ligt van donderdag 14 mei 2020 tot en met woensdag 24 juni 2020 ter inzage. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u de stukken digitaal raadplegen via de gemeentelijke website www.alblasserdam.nl of via de website www.ruimtelijkeplannen.nl via het identificatienummer: NL.IMRO.0482.okinderdijk9113-vo01

Inspraakreactie

Van donderdag 14 mei 2020 tot en met woensdag 24 juni 2020 kunt u mondeling of schriftelijk een inspraakreactie op het voorontwerp bestemmingsplan en de daarbij behorende stukken naar voren brengen.

Een schriftelijke inspraakreactie stuurt u aan Burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, Postbus 2, 2950 AA onder vermelding van “Inspraakreactie voorontwerp bestemmingsplan Oost-Kinderdijk nabij 9”. Voor het indienen van een mondelinge inspraakreactie kunt u contact opnemen met de gemeente Alblasserdam, via telefoonnummer 14 078.

Informatie

Heeft u nog vragen, neemt u dan contact op met de mevrouw Corbeau van de gemeente Alblasserdam, via telefoonnummer 14 078 of per e-mail: c.m.corbeau@alblasserdam.nl.

 

Alblasserdam 13 mei 2020

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam,

Naar boven