Vul hier de titel inOntwerpbestemmingsplan ‘Tuinen Oliemolen’

Logo Waalre

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van artikel 3.8, eerst lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de hieronder genoemde termijn ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan: ‘Tuinen Oliemolen’ (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP000198-0201)

Het bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming ‘Agrarisch’ naar ‘Tuin’ van de percelen kadastraal bekend Gemeente Waalre Sectie E 5975, 5976, 5977 aan de Oliemolen.

De inzagetermijn loopt van 7 mei 2020 tot en met 17 juni 2020. Het ontwerpbestemmingsplan ligt tijdens de hierboven genoemde termijn ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen. Tevens is het bestemmingsplan te raadplegen via www.waalre.nl/bestemmingsplannen en via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt daar zoeken op bestemmingsplannen of planID (identificatienummer NL.IMRO.0866.BP000198-0201).

NB in verband met de maatregelen vanwege het coronavirus, is het gemeentehuis beperkt geopend en enkel op afspraak. Voor de actuele openingstijden verzoeken wij u de website van de gemeente te raadplegen.

Een ieder kan, gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken, schriftelijk zijn of haar mening over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan het College van Burgemeester en Wethouders, postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Reacties kunnen niet per e-mail worden ingediend. Voor een mondelinge zienswijze verzoeken wij u gedurende de hierboven genoemde termijn een afspraak te maken met de afdeling Leefomgeving, contactpersoon voor dit plan is de heer R. van den Kerkhof. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Eerder heeft reeds een voorontwerpbestemmingsplan gedurende vier weken ter inzage gelegen op grond van de gemeentelijke inspraakverordening. Gedurende deze termijn heeft tevens vooroverleg met instanties plaats gevonden. In het kader van inspraak zijn geen reacties, waardoor het ontwerpbestemmingsplan ongewijzigd ter inzage kan worden gelegd.

 

Waalre, 6 mei 2020

Naar boven