Ontwerp partiële herziening beheersverordening ‘Verlengde Stationsweg 26-28 Zuidlaren’ – gemeente Tynaarlo

Logo Tynaarlo

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Tynaarlo maken bekend dat de ontwerp partiële herziening beheersverordening ‘Verlengde Stationsweg 26-28 Zuidlaren’ ter inzage wordt gelegd.

Inhoud

Met de partiële herziening van de beheersverordening ‘Zuidlaren: Westlaren, Kazerneterrein en Zuid-Es’ die alleen van toepassing is op het perceel Verlengde Stationsweg 26-28 in Zuidlaren, willen wij de planologische en werkelijke/vergunde locatie van het lpg-vulpunt van het tankstation met elkaar in overeenstemming brengen. Hierbij is de werkelijke/vergunde situatie leidend.

Daarnaast is een deel van het perceel van het bedrijf bestemd tot ‘Woongebied’, zonder bouwvlak. Ook dit wordt met voorliggende herziening gewijzigd. Dit deel van het perceel krijgt de bestemming ‘Bedrijf’, zonder bouwvlak, overeenkomstig de werkelijke situatie.

De planaanpassing heeft geen consequenties voor de bedrijfsvoering van het lpg-tankstation en de bouw- en gebruiksmogelijkheden van het perceel en omgeving. De partiële herziening betreft alleen een wijziging van de locatie van het vulpunt op de verbeelding, de huidige bestemmingsregels wijzigen niet.

Inzien van de stukken

De ontwerp partiële herziening beheersverordening “Verlengde Stationsweg 26-28 Zuidlaren” ligt met ingang van 2 mei 2020 gedurende zes weken (tot en met vrijdag 12 juni 2020) ter inzage.

U kunt de partiële herziening van de beheersverordening bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Via de knop ‘Plannen zoeken’ kunt u zoeken op de plannaam of -nummer van het project. Het plannummer is: NL.IMRO.1730.BVZlPHVerStat28-0301.

In verband met het coronavirus is het gemeentehuis beperkt geopend. U kunt alleen op afspraak terecht. Kunt of wilt u niet naar het gemeentehuis komen, neem dan contact op met mevrouw J. de Kleine via telefoonnummer 0592 - 266 662. Samen zoeken we dan naar een gepaste oplossing.

Wilt u reageren?

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken, kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Ook bestaat de mogelijkheid om mondeling te reageren. Een zienswijze dient minimaal voorzien te zijn van uw naam, adres en een motivatie waarom u het niet eens bent met de partiele herziening van de beheersverordening.

Een schriftelijke reactie kan gestuurd worden naar de gemeenteraad. Dat kan per post naar Postbus 5, 9480 AA Vries of per e-mail naar info@tynaarlo.nl. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met mevrouw J. de Kleine via telefoonnummer 0592 - 266 662.

Informatie

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@tynaarlo.nl of via telefoonnummer 0592-266 662.

Naar boven