Ontwerpbestemmingsplan ''Wanroij, RvR Hapseweg ong., kavel 1-2-3''

Logo Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken bekend dat op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ''Wanroij, RvR Hapseweg ong., kavel 1-2-3'' (NL.IMRO.1702.2BPrvrhapseweg-ON01) inclusief alle bijlagen ter inzage ligt.

Inhoud ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het mogelijk maken van drie Ruimte-voor-ruimtewoningen op de locatie Hapseweg ongenummerd (tussen 14 en 35).

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan inclusief alle bijlagen ligt met ingang van donderdag 30 april 2020 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. Het ontwerpbestemmingsplan is ook digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. In verband met de maatregelen in de strijd tegen het coronavirus is het alleen mogelijk om na een telefonische afspraak de stukken in te zien op het gemeentehuis.

Gedurende bovengenoemde termijn kan door een ieder een schriftelijke dan wel mondelinge zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan worden ingediend bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend op het volgende adres: gemeente Sint Anthonis, Postbus 40, 5845 ZG Sint Anthonis.

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen, begrijpt u een onderdeel van het ontwerpbestemmingsplan niet of wilt u een afspraak maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze dan wel om de stukken in te zien? Neem dan gerust contact op met Mendy van Liempt via telefoonnummer 0485 - 208 196 of e-mail MendyvanLiempt@SintAnthonis.nl.

Sint Anthonis, 29 april 2020

Naar boven