ONTWERPBESTEMMINGSPLAN ‘Mill, Domeinenstraat 2’, CONCEPT BEELDKWALITEITSPLAN ‘Woning, Domeinenstraat 2 Mill EN ONTWERPBESLUIT HOGERE WAARDE WET GELUIDHINDER

Logo Mill en Sint Hubert

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Mill, Domeinenstraat 2’ ter inzage wordt gelegd.

 

Om de ruimtelijke kwaliteit te borgen is er naast het ontwerp bestemmingsplan ook een concept beeldkwaliteitsplan opgesteld. Deze biedt een toetsingskader voor de uiteindelijke vergunningaanvraag op het gebied van welstand en is een aanvulling op de welstandsnota. Het beeldkwaliteitsplan ‘Woning, Domeinenstraat 2 Mill’ wordt tevens ter inzage gelegd.

 

Ook wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders ter voldoening aan het bepaalde in artikel 110c van de Wet geluidhinder een ontwerpbesluit voor het vaststellen van een hogere waarde voor de nieuw te bouwen woning Domeinenstraat 2 te Mill (5451 AG) ter inzage wordt gelegd.

 

Aanvullend wordt bekendgemaakt dat burgemeester en wethouders op grond van artikel 6.12, lid 2 van de Wet ruimtelijke ordening, voornemens zijn om bij de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Mill, Domeinenstraat 2’ de raad te adviseren geen exploitatieplan vast te stellen omdat de kosten anderszins zijn verzekerd. Er wordt derhalve geen ontwerp-exploitatieplan ter inzage gelegd.

 

Het plangebied ligt ter plaatse van Domeinenstraat 2 te Mill (5451 AG). Het plan maakt het bouwen mogelijk van een vrijstaande woning naast Domeinenstraat 4 te Mill.

 

Het ontwerpbestemmingsplan, beeldkwaliteitsplan en het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder en de bijbehorende stukken liggen zes weken ter inzage van zaterdag 2 mei 2020 tot en met vrijdag 12 juni 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie op afspraak in het gemeentehuis tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0815.BPMiDomeinenstr2-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan en/of concept beeldkwaliteitsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad en op het ontwerpbesluit hogere waarde Wet geluidhinder bij het college van burgemeester en wethouders, beide postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Erna Daanen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0486-477277. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Mill, 1 mei 2020

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

 

Naar boven