Ontwerpbestemmingsplan ‘Rijdt 65, Horssen’, gemeente Druten

Logo Druten

Burgemeester en wethouders van Druten maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Rijdt 65, Horssen’ ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan ziet op de herbestemming van de voormalige kantoorlocatie in een woning aan de Rijdt 65 en een tweetal te realiseren woningen aan de Boogerd.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt, met het bijbehorende stukken vanaf 30 april 2019 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Heuvel 1 in Druten. In verband met de maatregelen en adviezen van het RIVM beperken wij de momenten van persoonlijk contact. U kunt nu alleen nog op afspraak terecht. Ook voor het inzien van een bestemmingsplan maakt u een afspraak. Maak telefonisch een afspraak via 088 432 70 00. We staan u graag te woord. Het ontwerpbestemmingsplan wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld op de website van de gemeente en op de landelijke website (www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn= NL.IMRO.0225.BPrijdt65horssen-1601).

De bronbestanden zijn beschikbaar op www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/druten/ro-online/2008/ NL.IMRO.0225.BPrijdt65horssen-1601. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0225.BPrijdt65horssen-1601.

Indienen zienswijze

Tijdens de termijn van zes weken kan eenieder zijn of haar gemotiveerde zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling kenbaar maken aan de gemeenteraad (Postbus 1, 6650 AA Druten). Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt met de heer R.O. van der Vorst van het team Gebiedsontwikkeling op telefoonnummer 088 432 70 00. Van een mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Tijdens de inzage termijn mogen de ter inzage gelegde stukken worden aangevuld met nieuwe relevante stukken en gegevens.

 

 

 

Druten, 29 april 2020

Burgemeester en wethouders voornoemd,

mevrouw C.A.A. van Rhee-Oud Ammerveld, burgemeester

A.P.J.M. Litjens, secretaris (a.i.)

Naar boven