Kennisgeving melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Op 1 april 2020 heeft de Minister van Economische Zaken en Klimaat een melding ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” (Staatsblad 2008, 125) ontvangen van de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. te Assen.

De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit binnen de bestaande locatie Spijkenisse-Oost-1, gelegen aan de Papendijk te Spijkenisse in de bestuurlijke gemeente Nissewaard, kadastraal bekend gemeente Spijkenisse, sectie G, nummer 242.

De voorgenomen activiteit betreft het uitvoeren van werkzaamheden die tot doel hebben om de reeds geboorde put SPKO-4 aan te sluiten op de bestaande productie-installatie. De werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van een mobiele installatie. Tijdens de werkzaamheden zou mogelijk kortdurend gefakkeld kunnen worden. De werkzaamheden vinden zoveel mogelijk overdag plaats. Een gedeelte van de werkzaamheden kan niet onderbroken worden en zal daarom ’s avonds en in de nacht plaatsvinden. Transporten vinden zoveel mogelijk geconcentreerd plaats tijdens de dagperiode.

De werkzaamheden starten naar verwachting begin mei 2020 en duren naar verwachting tot eind mei 2020.

Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot mw. K. Kaya-Karso (tel. 070 – 379 7768).

Naar boven