Ontwerpwijzigingsplan ‘Voorpeelweg 22 Deurne’

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan ‘Voorpeelweg 22 Deurne’ (NL.IMRO.0762.BPW201905-B001) en de daarbij horende bijlagen ter inzage worden gelegd.

Voor welk gebied is dit?

Het ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Voorpeelweg 22, kadastraal bekend als gemeente Deurne, sectie L, nummers 6625, 6626 en 3024. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kunt u informatie bij het Klantcontactcentrum inwinnen of u kunt het ontwerpwijzigingsplan digitaal raadplegen.

Wat zijn de plannen?

Het ontwerpwijzigingsplan voorziet in de herbouw van de bedrijfswoning aan de Voorpeelweg 22 in Deurne.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpwijzigingsplan en de hierbij behorende bijlagen liggen ter inzage. Het wijzigingsplan zelf bestaat uit de verbeelding en de regels, en een daar bijbehorende toelichting.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen met ingang van 10 januari 2020 gedurende 6 weken ter inzage.

Waar is dit terug te vinden?

Het ontwerpwijzigingsplan kunt u digitaal raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl of via www.deurne.nl. Een papieren versie van het ontwerpwijzigingsplan kunt u inzien bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentehuis van Deurne (Markt 1).

Wat betekent dit voor u?

Zienswijze

Iedereen kan tijdens de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan burgemeester en wethouders (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum, via ons algemene telefoonnummer (0493) 38 77 11.

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11.

 

Naar boven