Ontwerpbestemmingsplan “Parkeren Vinkhof, Zeddam”

Logo Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Parkeren Vinkhof, Zeddam” met ingang van 22 april 2020 gedurende een termijn van zes weken, bij de receptie van het gemeentehuis in Didam (Bergvredestraat 10) voor een ieder ter inzage ligt en tevens via www.montferland.info en www.ruimtelijkeplannen.nl\?planidn=NL.IMRO.1955.bpggzddalgvinkhof-on02 te raadplegen is.

Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een kleinschalige parkeervoorziening met openbaar groen mogelijk op de hoek Meester Helmesstraat – Majellastraat in Zeddam.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken bij de gemeenteraad van Montferland, Postbus 47, 6940 BA DIDAM. Een zienswijze kan ook per e-mail worden gericht aan gemeente@montferland.info onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan Parkeren Vinkhof, Zeddam’ in het onderwerp. Desgewenst kan de zienswijze ook mondeling kenbaar worden gemaakt. In dat geval kan contact worden opgenomen met de afdeling Ontwikkeling, telefoon 0316-291391. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

Naar boven