Vormvrije m.e.r.-beoordeling bestemmingsplan “Noeneverhof”.

Logo Leudal

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 7.19, lid 4 van de Wet milieubeheer bekend dat zij op 14 april 2020 een beslissing genomen hebben genomen over de vormvrije m.e.r.-beoordeling ten behoeve van het bestemmingsplan ‘Noeneverhof’, voor het realiseren van 16 levensloopbestendige woningen gelegen tussen de Holstraat, Bergstraat en Noenever in Buggenum. Er hoeft geen milieueffectrapport te worden opgesteld omdat er geen sprake is van belangrijke nadelige gevolgen, die aanleiding geven voor het opstellen van een nadere milieueffectbeoordeling.

Het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 23 april 2020 ter inzage, bij de receptie van het gemeentehuis van Leudal, Leudalplein 1 in Heythuysen. (tijdens openingstijden)

Het m.e.r-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht, waartegen geen zelfstandig bezwaar en beroep mogelijk is, tenzij een belanghebbende door dit besluit rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen. Zienswijzen kunnen te zijner tijd kenbaar gemaakt worden in het kader van de procedure van het uiteindelijke besluit te weten het bestemmingsplan.

 

Naar boven