Besluit van de Minister van Economische Zaken en Klimaat, houdende benoeming van de voorzitter en andere leden van de raad van toezicht van de Stichting Nuclear Research and Consultancy Group

De Minister van Economische Zaken en Klimaat,

Gelet op artikel 10 van de statuten van de Stichting Nuclear Research and Consultancy Group te Petten;

Gezien de voordracht van de raad van toezicht van de Stichting Nuclear Research and Consultancy Group van 20 maart 2020;

Besluit:

Artikel 1

Te rekenen vanaf 27 maart 2020 wordt voor een periode van vier jaar tot voorzitter van de raad van toezicht van de Stichting Nuclear Research and Consultancy Group benoemd: de heer dr. G. Zalm, te Den Haag.

Artikel 2

Te rekenen vanaf 27 maart 2020 wordt voor een periode tot 1 januari 2024 tot lid van de raad van toezicht van de Stichting Nuclear Research and Consultancy Group benoemd: de heer drs. J.W.R. van Lunteren, te Amersfoort.

Artikel 3

Te rekenen vanaf 27 maart 2020 wordt voor een periode tot 16 december 2020 tot lid van de raad van toezicht van de Stichting Nuclear Research and Consultancy Group benoemd: de heer prof. dr. J. Telgen, te Lunteren.

Artikel 4

Te rekenen vanaf 27 maart 2020 wordt voor een periode tot 16 december 2023 tot lid van de raad van toezicht van de Stichting Nuclear Research and Consultancy Group benoemd: de heer prof. dr. W.C. Turkenburg, te Amsterdam.

Artikel 5

Te rekenen vanaf 27 maart 2020 wordt voor een periode tot 1 augustus 2023 tot lid van de raad van toezicht van de Stichting Nuclear Research and Consultancy Group benoemd: de heer ir. P.E.M. Buck, te Leersum.

Artikel 6

Te rekenen vanaf 27 maart 2020 wordt voor een periode tot 1 mei 2023 tot lid van de raad van toezicht van de Stichting Nuclear Research and Consultancy Group benoemd: de heer dr. J.H. Egberts, te Wassenaar.

Dit besluit, waarvan mededeling zal worden gedaan in de Staatscourant, zal in afschrift worden gezonden aan betrokkene(n) en aan de vicevoorzitter van de raad van toezicht van de Stichting Nuclear Research and Consultancy Group.

’s-Gravenhage, 31 maart 2020

De Minister van Economische Zaken en Klimaat, E.D. Wiebes

Naar boven