Vastgesteld bestemmingsplan “Uitstroomvoorziening Tielebeek”

Logo Gennep

De gemeenteraad van Gennep heeft op 2 maart 2020 het bestemmingsplan “Uitstroomvoorziening Tielebeek” gewijzigd vastgesteld.

Inzage

Over het ontwerpbestemmingsplan is één zienswijze ingediend. Deze zienswijze heeft geleid tot aanpassing van het bestemmingsplan. De wijziging heeft betrekking op de verbeelding. Verder zijn er nog enkele ambtshalve wijzigingen doorgevoerd die betrekking hebben op de verbeelding, de regels en de toelichting van het plan. In de bij het raadsbesluit behorende Nota van aanpassingen bestemmingsplan “Uitstroomvoorziening Tielebeek” zijn alle wijzigingen nader aangegeven.

Het besluit van de gemeenteraad en het bestemmingsplan liggen met ingang van donderdag 23 april 2020 tot en met donderdag 4 juni 2020 ter inzage. Het plan is te bekijken:

- Bij de Poort van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep (tijdens openingstijden)

Let op: i.v.m. het Corona-virus tijdelijk alleen op afspraak mogelijk.

- Op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0907.BP19000TIELEGNP-VA01

- www.gennep.nl > bouwen en wonen > bestemmingsplannen.

Beroep

Met ingang van vrijdag 24 april 2020 tot en met donderdag 4 juni 2020 kan beroep worden ingesteld tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad. Beroep kan worden ingesteld door:

- Een belanghebbende die op tijd een zienswijze tegen het eerdere ontwerpbestemmingsplan heeft ingediend.

- Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan in te dienen.

Een beroepschrift kunt u indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Voorlopige voorziening en inwerkingtreding

Een beroep heeft geen schorsende werking. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van 5 juni 2020. Om dit te voorkomen kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, verzoeken om een voorlopige voorziening te treffen. Dit kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. De voorzitter kan een voorlopige voorziening treffen wanneer sprake is van onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen.

Gennep, 22 april 2020

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven