Ontwerpbestemmingsplan ‘Middelstraat 2A, De Moer’

Logo Loon op Zand

NL.IMRO.0809.BPMiddelstraat2A-ON01

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Middelstraat 2A, De Moer’ voor iedereen ter inzage ligt. Dit ter voldoening aan het gestelde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Met dit bestemmingsplan wordt de realisatie van één vrijstaande woning juridisch-planologisch mogelijk gemaakt op de locatie aan de Middelstraat tussen huisnummers 2 en 4 te De Moer. Hiermee wordt een leeg kavel in het bestaande lint opgevuld.

Bestemmingsplan inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien. Dit geldt ook voor de stukken die daar bij horen. U kunt dit doen van donderdag 9 april 2020 tot en met woensdag 20 mei 2020. U kunt terecht in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 te Kaatsheuvel. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 0416-289111 of bij de receptie in Het Klavier. Bekijk het plan ook via www.loonopzand.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactie geven

Iedereen kan binnen de genoemde periode een mondelinge of schriftelijke zienswijze geven op het plan. Stuur uw ondertekende schriftelijke reactie naar:

De raad van Loon op Zand

Postbus 7

5170 AA Kaatsheuvel.

Contact

Wilt u meer informatie of een mondelinge zienswijze geven? Neem dan contact op met G. van de Vrande van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Hij is bereikbaar via telefoonnummer: 0416-289342 of e-mail: g.vrande@loonopzand.nl.

Naar boven