Voorontwerp bestemmingsplan ‘Delfzijl – Ubbens- en Actionlocatie'

Logo Delfzijl

Het voorontwerp bestemmingsplan 'Delfzijl – Ubbens- en Actionlocatie' maakt de transformatie tot woongebied mogelijk. Langs de Nieuweweg wordt de woonfunctie versterkt. De stedenbouwkundige invulling gaat uit van het realiseren van een gevarieerd woonmilieu door verschillende woontypologieën en het inpassen van zowel koop- als huurwoningen en door gebruikmaking van de kwaliteiten van het gebied onder meer de ligging aan het water.

Ter inzage

Het plan ligt van 9 april 2020 tot en met 20 mei 2020 ter inzage. Vanwege de maatregelen tegen verdere verspreiding van het coronavirus, kunt u alleen voor noodzakelijke zaken terecht in het gemeentehuis. Daarom wordt de voorkeur gegeven aan digitale inzage. Het bestemmingsplan is te vinden via de link www.delfzijl.nl/bestemmingsplannen. De digitale versie van een bestemmingsplan is juridisch bindend. Bij een verschil tussen de digitale en de papieren versie geldt het digitale plan. Geeft u er toch voorkeur aan om de papieren versie in te zien, dan kunt u een afspraak maken bij het Klant Contact Centrum via www.delfzijl.nl, via telefoonnummer 140596. Onze medewerkers gaan met u op zoek naar een oplossing.

Inspraakreacties

Tijdens deze termijn kunt u schriftelijke inspraakreacties over het plan indienen bij het college van B&W, Postbus 20000, 9930 PA Delfzijl of mailen naar: gemeente@delfzijl.nl. Vermeld in uw brief of e-mail uw naam, adres en woonplaats en vermeld bij het onderwerp: 'inspraakreactie voorontwerp bestemmingsplan Delfzijl – Ubbens- en Actionlocatie'. Voor mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer (0596) 63 91 73.

 

Naar boven