Vastgesteld bestemmingsplan Grebbeweg naast 35

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat de gemeenteraad het bestemmingsplan Grebbeweg naast 35 op 19 december 2019 ongewijzigd heeft vastgesteld. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Ter inzage

Het bestemmingsplan Grebbeweg naast 35 ligt met ingang van 9 januari 2020 zes weken ter inzage (dus tot en met 19 februari 2020). Het bestemmingsplan met bijbehorende stukken is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Ook is het plan op afspraak in te zien bij het omgevingsloket, Raadhuisplein 1 te Veenendaal, te bereiken via telefoonnummer: 0318-538538.

Waar gaat het bestemmingsplan over?

Het ontwerp voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de bouw van een vrijstaande woning met bijgebouw.

Instellen beroep

Op het ontwerp bestemmingsplan zijn geen zienswijzen bij de gemeenteraad ingediend. Als u belanghebbende bent en ook kunt aantonen dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest een zienswijze kenbaar te maken, kunt u beroep instellen. Stuur dan binnen een termijn van zes weken na terinzagelegging van het vastgestelde bestemmingsplan een beroepschrift naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. U moet in uw beroepschrift uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit besluit zetten. Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met het bestemmingsplan. Vergeet u niet uw beroepschrift te ondertekenen. Houdt u er ook rekening mee dat u hiervoor griffierechten moet betalen.

Voorlopige voorziening

Soms kunt u niet wachten op de uitspraak op uw beroepschrift. U kunt dan om een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dat kan alleen als u een beroepschrift heeft ingediend. Houdt u er rekening mee dat u hiervoor griffierechten moet betalen.

 

Naar boven