Ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidelijke entree Overhoeken I en II’ ter inzage

Logo Albrandswaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Albrandswaard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Zuidelijke entree Overhoeken I en II’ ter inzage ligt. Het plan heeft betrekking op het kunnen realiseren van een verbindingsweg tussen de Dienstenstraat en de Nijverheidsweg en extra parkeerplaatsen op het bedrijventerrein Overhoeken in Rhoon.

 

Wijzigingen ten opzichte van het voorontwerp bestemmingsplan

Naar aanleiding van inspraakreacties zijn wijzigingen doorgevoerd. Een overzicht van deze wijzigingen staat in de Nota van Inspraak en Vooroverleg, welke als bijlage is opgenomen in de toelichting van het (ontwerp)bestemmingsplan.

 

Ontwerpbestemmingsplan vanaf 10 januari 2020 tot en met 20 februari 2020 ter inzage

Het plan is te raadplegen via:

www.albrandswaard.nl/ter-inzage 

www.ruimtelijkeplannen.nl (imro code: NL.IMRO.0613.ZuidEntreeOH-ONT1)

 

Reageren

U kunt gedurende de hierboven genoemde periode een zienswijze (reactie) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Albrandswaard, onder vermelding van “zienswijze ontwerpbestemmingsplan Zuidelijke Entree Overhoeken I en II, zaak 98458”, via Postbus 1000, 3160 GA Rhoon. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer B. de Vries via telefoonnummer 14 0180. Een brief heeft onze voorkeur.

 

Vervolgprocedure

Nadat de ontvangen zienswijzen verwerkt zijn, zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. De bekendmaking van de vaststelling wordt officieel bekend gemaakt.

 

Poortugaal, 9 januari 2020

Naar boven