Ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening kruispunt J.J. Gorterlaan – Oosterparallelweg’

Logo Staphorst

Burgemeester en wethouders van Staphorst maken bekend dat vanaf woensdag 8 april 2020 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied, partiële herziening kruispunt J.J. Gorterlaan – Oosterparallelweg’ met bijbehorende stukken ter inzage ligt. Het plan maakt de aanpassing van de kruising J.J. Gorterlaan – Oosterparallelweg in Staphorst mogelijk. De aansluiting van de Oosterparallelweg op de J.J. Gorterlaan wordt circa 80 meter opgeschoven in noodoostelijke richting. Hierdoor wordt de verkeersafwikkeling verbeterd.

Het ontwerp bestemmingsplan is raadpleegbaar op www.ruimtelij­keplannen.nl. Via de zoekfunctie kunt u het plan vinden door invoering van het volgende plannummer: NL.IMRO.0180.5102019007-ON01. Ook is het plan in pdf-formaat te raadplegen via de website www.staphorst.nl/bekendmakingen, rubriek ‘Bestemmingsplan’. De digitale bestanden zijn beschikbaar op: http://roplannen.gemeentedocumenten.nl/staphorstplannen/NL.IMRO.0180.5102019007-

Gelet op de maatregelen van de gemeente Staphorst in relatie tot het Coronavirus is het fysiek exem­plaar, ter inzage bij de publieksbalie Omgevingsplein, enkel in te zien op afspraak. Hiervoor kunt u een afspraak maken via (0522) 467 467.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen over het plan bij de gemeenteraad van Staphorst. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar: gemeente Staphorst t.a.v. publieksbalie Omgevingsplein, postbus 2, 7950 AA Staphorst. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan een afspraak worden gemaakt, tel. (0522) 46 74 67.

 

Naar boven