Ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Herziening Buitengebied Roosendaal Nispen Potendreef”

Logo Roosendaal

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 6 april a.s. voor de duur van zes weken ter inzage ligt:

  • -

    het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ‘Herziening buitengebied Roosendaal Nispen Potendreef “

NL.IMRO.1674.2114HERZPOTENDREEF-0401

Planinhoud

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het uitsluiten van mestverwerking c.q. -bewerking op de locatie Potendreef te Roosendaal, kadastraal bekend gemeente Roosendaal sectie A, nrs. 3956, 4022 t/m 4024, 4273, 4482 t/m 4483, 4592 t/m 4598 en 4665 t/m 4667 (ged.).

Beroep/verzoek om voorlopige voorziening

Het betreffende ontwerpbestemmingsplan heeft vanaf 16 september 2019 gedurende 6 weken op de gebruikelijke wijze ter inzage gelegen. Tijdens deze termijn zijn er geen zienswijzen naar voren gebracht. Dit heeft ertoe geleid dat de gemeenteraad op 5 maart 2020 het bestemmingsplan “Herziening buitengebied Roosendaal Nispen Potendreef” ongewijzigd heeft vastgesteld.

Aangezien er tegen het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen naar voren zijn gebracht, kunnen enkel belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken, beroep en/of een verzoek om voorlopige voorziening indienen.

Beroep kan gedurende de hierboven aangegeven termijn worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ‘s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige voorziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die Afdeling. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl

Inzage

Het ongewijzigd vastgestelde bestemmingsplan ligt op digitale wijze tijdens de hierboven aangegeven periode voor iedereen ter inzage bij de balie publiekszaken in het stadskantoor, Kloosterstraat 2 te Roosendaal. U dient hiervoor wel vooraf een telefonische afspraak te maken via telefoonnummer 140165. Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is te vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Meer informatie

Voor nadere informatie kunt u terecht bij:

Team RO Realisatie, Jan Verpaalen, tel. 140165, email: j.verpaalen@roosendaal.nl

 

Roosendaal, 3 april 2020.

Burgemeester en wethouders van Roosendaal.

Naar boven