Bestemmingsplan Binnenboomweg 4

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat het bestemmingsplan ‘Binnenboomweg 4’ in het buitengebied van Winterswijk is vastgesteld op 27 maart 2020. Het betreft een bestemmingsplan conform artikel 3.1 van de Wet ruimtelijke ordening.

Doel en ligging

Dit bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan ’Integrale herziening buitengebied Winterswijk’. Dit plan wijzigt de bestemming van het perceel aan de Binnenboomweg 4 van ‘Bedrijf’ naar de bestemming ‘Wonen’. Het doel van het bestemmingsplan betreft het wijzigen van een bedrijfswoning naar een burgerwoning.

Waar ter inzage

Het raadsbesluit en het bestemmingsplan liggen met ingang van 7 april 2020 gedurende 6 weken ter inzage. Het vastgestelde bestemmingsplan is digitaal raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BP1907BGBINNENBWG4-VA01. Het bestemmingsplan ligt ook ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25.

Gezien de maatregelen die momenteel van kracht zijn voor het bestrijden van het coronavirus (COVID-19), raden wij u sterk aan om de stukken digitaal te raadplegen. Bent u daartoe niet in staat, dan kunt u de fysieke stukken op afspraak komen inzien bij de receptie van het gemeentekantoor. U kunt daartoe een afspraak maken via ons algemene telefoonnummer (0543-543543) of door een e-mail te sturen naar gemeente@winterswijk.nl. Is ook het plannen van een afspraak niet mogelijk of wenselijk, neemt u dan ook contact met ons op zodat wij met u tot een voor u passende oplossing kunnen.

Beroep

Gedurende de beroepstermijn van donderdag 9 april 2020 tot en met woensdag 20 mei 2020 kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het raadsbesluit.

Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroepschrift kunt u sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.

Inwerkingtreding

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 21 mei 2020. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

 

 

Naar boven