Rectificatie ontwerpbestemmingsplan “Locatie Eertink”

Logo Hellendoorn

Bij de publieksbalie in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf woensdag 1 april 2020 tot en met woensdag 13 mei 2020 (i.p.v. woensdag 6 mei 2020) het ontwerpbestemmingsplan “Locatie Eertink“ ter inzage. Het inzien van de stukken kan alleen op afspraak.Voor een afspraak kunt u in verband met de coronamaatregelen alleen telefonisch contact opnemen via nummer 0548-630 214.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke ID: NL.IMRO.0163.BPNDLOCEERTINK-ON01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link: https://bit.ly/3afj8D4

Downloaden is mogelijk via de link:

https://bit.ly/2UEnkpA

Met dit ontwerpbestemmingsplan wordt beoogd om de realisering van zes appartementen planologisch mogelijk te maken op het perceel Rijssensestraat 63-67 te Nijverdal.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk, telefonisch (bij het bovengenoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (per mail via: gemeente@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- uw naam en adres;

- een dagtekening;

- een omschrijving van het bestreden besluit;

- de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

 

 

Naar boven