Omgevingsvisie Venray, deel 1

Logo Venray

 

De gemeenteraad heeft op 31 maart 2020 de volgende visie vastgesteld:

 

- Omgevingsvisie Venray, deel 1

 

In 2021 gaat de omgevingswet in. Een omgevingsvisie is één van de instrumenten die behoren tot de omgevingswet. De omgevingsvisie deel 1 is de eerste fase van de omgevingsvisie Venray. In deel 1 is een eerste aanzet gemaakt om voor het grondgebied van de gemeente Venray de belangrijkste kernopgaven, thema’s en waarden voor de komende jaren te beschrijven. De visie is ontsloten als een website, waardoor deze voor iedereen gemakkelijk raadpleegbaar is.

Deel 1 is een groeidocument en heeft nog geen juridische status. De omgevingsvisie deel 1 vormt het vertrekpunt voor de participatie met de inwoners, belangenverenigingen en ketenpartners. Op de website wordt tevens de mogelijkheid geboden om te reageren. De verkregen input wordt verwerkt in een definitieve omgevingsvisie Venray die volgens planning begin 2021 gereed is.

De omgevingsvisie Venray deel 1 is te zien op de website omgevingsvisie.venray.nl.

 

Informatie over de omgevingswet en de omgevingsvisie is ook te vinden op de gemeentelijke website venray.nl. Voor meer informatie hierover kunt u telefonisch contact opnemen met het klantencontactcenter Venray via telefoonnummer 0478-523333.

 

Venray, d.d. 2 april 2020

Naar boven