Onttrekking aan het openbaar verkeer weggedeelte Winschoter Hogebrug tussen de N367 en de zuidelijke inrit van nr. 3

Logo Westerwolde

De raad van Westerwolde maakt bekend dat zij hebben besloten tot een onttrekking aan de openbaarheid in gevolge artikel 9.1. van de Wegenwet van het gedeelte van de Winschoter Hogebrug tussen de provinciale weg N367 (Winschoten – Pekela) en de zuidelijke inrit van nummer 3. Dit besluit wijkt niet af van het ontwerp-raadsbesluit no 10, d.d. 6 november 2019 als gepubliceerd op de gemeentepagina en de Staatscourant van 20 november 2019.

Rechtsmiddelen

Belanghebbenden die tevens zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit én belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daar redelijkerwijs niet toe in staat zijn geweest, kunnen binnen 6 weken na de dag van publicatie beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat tenminste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep.

Het besluit treedt direct in werking, ook al dient u een beroepschrift in. Bent u van mening dat, zolang nog niet op het beroepschrift is beslist, het besluit niet in werking zou moeten treden, dan kunt u aan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening vragen. U stuurt uw verzoekschrift naar de Rechtbank Noord-Nederland, locatie Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen.

Als u beschikt over een DigiD dan kunt u dat in sommige gevallen ook digitaal doen via http://loket.recht-spraak.nl/bestuursrecht.

 

Bijlage: Tekening

Naar boven