Kruisstraat 52 te Rosmalen, ontwerpbestemmingsplan

Logo 's-Hertogenbosch

Kennisgeving op grond van artikel 3.8 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening

 

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Kruisstraat 52 te Rosmalen’ (NL.IMRO.0796.0002364-1301) met ingang van 6 april 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het plangebied maakt onderdeel uit van het perceel Kruisstraat 52 te Rosmalen en is kadastraal bekend als gemeente Rosmalen, sectie I, nummers 978, 1521, 1646 en 2461 (gedeeltelijk). Dit plan maakt de ontwikkeling van een plattelandsonderneming, bestaande uit een Bed & Breakfast, het houden van 30 stuks vleesvee en de verkoop van streekgebonden producten, binnen de bestemming “Wonen” mogelijk.

 

Wilt u reageren?

In de periode dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kan iedereen hierop schriftelijk of mondeling een zienswijze bij de gemeenteraad indienen. Wilt u reageren op het ontwerpbestemmingsplan?

  • Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar: De gemeenteraad van ‘s-Hertogenbosch, Postbus 12345, 5200 GZ ’s-Hertogenbosch. Graag onder vermelding van zaaknummer 9883885.

  • Ook is het mogelijk om uw zienswijze digitaal in te dienen met DigiD. U kunt daarvoor naar het digitale formulier (ook via de URL: www.s-hertogenbosch.nl/digitalezienswijze).

  • Wilt u mondeling een zienswijze indienen? Hiervoor kunt u terecht bij de heer F. Verheul, tel. (073) 615 9255. In verband met het coronavirus heeft het de voorkeur zienswijzen schriftelijk in te dienen. Mondelinge zienswijzen kunnen op dit moment enkel telefonisch plaatsvinden.

 

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage in het Stadskantoor. Ook vindt u de stukken op onze internetsite www.s-hertogenbosch.nl/ruimtelijkeplannen of op www.ruimtelijkeplannen.nl (hier kunt u ook de authentieke bestanden vinden).

 

In verband met het coronavirus is het Stadskantoor beperkt geopend, u kunt alleen voor spoedgevallen op afspraak terecht. Hierdoor is fysieke inzage op dit moment niet altijd mogelijk. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om de stukken digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen, neem dan contact op met de heer F. Verheul, tel. (073) 615 9255. Samen zoeken we dan naar een gepaste oplossing.

 

Naar boven