Besluit hogere grenswaarde wegverkeerslawaai – Provincialeweg tussen 2b-4, Westerhoven

Logo Bergeijk

Burgemeester en wethouders van Bergeijk; gelet op afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht; maken bekend, dat zij voornemens zijn een hogere waarde ingevolge de Wet geluidhinder vast te stellen. De hogere grenswaarde houdt verband met het bestemmingsplan voor 2 nieuwe woningen aan de Provincialeweg tussen 2b en 4 te Westerhoven.

Op grond van artikel 83 van de Wet geluidhinder zijn burgemeester en wethouders van Bergeijk voornemens een ontheffing te verlenen. De hogere waarde heeft betrekking op nieuwbouw van de 2 woningen.

Het besluit met ter zaken zijnde stukken (akoestisch onderzoek) liggen op het gemeentehuis, Burg. Magneestraat 1 te Bergeijk vanaf 2 april 2020 gedurende zes weken ter inzage.

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden tijdens de inzagetermijn schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 200.19, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het besluit treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn tenzij binnen die termijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak is ingediend.

Bergeijk,

Burgemeester en wethouders van Bergeijk,

H.A.J. Loos

Secretaris

A. Callewaert-de Groot

Burgemeester

Naar boven