Kennisgeving wijzigingsplan Bouwmansweg 11 te Burgh-Haamstede

Logo Schouwen-Duiveland

 

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland maken op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het op 18 maart 2020 vastgestelde wijzigingsplan ‘Bouwmansweg 11 Burgh-Haamstede’ van 6 april tot en met 18 mei 2020 raadpleegbaar is op www.schouwen-duiveland.nl.

Het plan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming Agrarisch naar Wonen met de aanduiding ‘voormalig agrarisch bedrijf’ op het adres Bouwmansweg 11 te Burgh-Haamstede.

Het ontwerpwijzigingsplan heeft van 20 januari 2020 tot en met 2 maart 2020 ter inzage gelegen. Hiertegen zijn geen zienswijzen ingebracht.

Van 6 april 2020 kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen het wijzigingsbesluit. Beroep kan worden ingesteld door iedere belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om zijn zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar te maken. Een beroepschrift kunt u indienen bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het is bovendien mogelijk een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van voornoemde Afdeling, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift.

Het wijzigingsplan treedt naar verwachting op grond van artikel 3.9a lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening in werking op 19 mei 2020

 

Zierikzee, 3 april 2020

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland

Naar boven